tag:blogger.com,1999:blog-4491740061420852260.post247058183915830671..comments2023-07-08T12:54:40.596+03:00Comments on KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI: TOINEN TOP-VIIKKOminna stoilovhttp://www.blogger.com/profile/15729818178401316166noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4491740061420852260.post-34867111445935950122013-05-04T09:33:21.327+03:002013-05-04T09:33:21.327+03:00Voi kiitos! Pakko kokeilla tuota :PVoi kiitos! Pakko kokeilla tuota :PAnne-Marihttps://www.blogger.com/profile/10332170157941720238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4491740061420852260.post-72690940994651725182013-05-04T09:15:34.102+03:002013-05-04T09:15:34.102+03:00Hei Molemmat Anonyymit, kiitos kommenteista!
Olin ...Hei Molemmat Anonyymit, kiitos kommenteista!<br />Olin eilen jo 23.45 sikeässä unessa!!!!! Mutta teidän innoittamana naputtelin nyt vapaapäivän aamupalapöydässä blogille jatko-osan, joten olkaapa hyvät, munakaspöytä on katettu http://kokiksi.blogspot.com<br />;Dminna stoilovhttps://www.blogger.com/profile/15729818178401316166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4491740061420852260.post-34380975788153020992013-05-03T23:45:04.936+03:002013-05-03T23:45:04.936+03:00Mitämitä? Kello on jo näin paljon ja on perjantai ...Mitämitä? Kello on jo näin paljon ja on perjantai eikä vieläkään uutta postausta uudesta TOP-viikosta! hellou!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4491740061420852260.post-52837456457891879732013-05-02T17:11:07.894+03:002013-05-02T17:11:07.894+03:00Edelleen olen sinusta erittäin ylpeä, jo toisella ...Edelleen olen sinusta erittäin ylpeä, jo toisella viikolla teet asiakkaille aamiaisruokia omin käsin. Hienoa hienoa, jatka samaan tyyliin keittiön valloitustasi!<br />ps. ja ihana kun saa lukea näitä kokemuksia blogin välityksellä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4491740061420852260.post-57956835907659107262013-04-27T02:06:18.709+03:002013-04-27T02:06:18.709+03:00Hei Anne-Mari, kyllä susta tulee vielä munakasmest...Hei Anne-Mari, kyllä susta tulee vielä munakasmestari, usko pois!<br />Laitoitko munakasmassaan tilkan kermaa? <br />Maailmalla munakasta paistetaan vain toiselta puolelta, ja sitten yläpuoli jää vähän vetiseksi ja pohja vain kypsyy. Toiset tykkää oikein sellaisesta. Itse haluan kananmunan kypsänä, mutten minään kengänpohjana. Paistan munakasta molemmilta puolilta. Laitan tähän linkkinä toisen blogini munakasohjeen, siinä sata vuotta vanha munakasvinkki on munanvalkuaisten vatkaus, ja munakkaasta tulee ihanan kuohkeaa. <br />http://isoaidinreseptilla.blogspot.fi/2011/05/munakas-omeletti.html<br /><br />Hiltonissa tehtiin toisenlainen munakas: ensin tietysti öljyä pannulle, sitten kinkkua ja hetken kuluttua muna-kermaseos, pippuria ja suolaa ja hetki paistoa pannulla, sitten pannu salamanteriin (ylävastusgrilliin)...<br /><br />Hyvää munakasviikonloppua ! :)<br /><br />minna stoilovhttps://www.blogger.com/profile/15729818178401316166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4491740061420852260.post-15251313055520622452013-04-26T21:52:46.348+03:002013-04-26T21:52:46.348+03:00Kerroppas, tein aamulla "omeletin", mutt...Kerroppas, tein aamulla "omeletin", mutta se repesi, oli toiselta puolelta liian kuiva ja toiselta liian raaka... Missä vika? Öljyä on pannussa, pannun lämmön lasken alemmas, kun alkaa hyytyä, silti En i-k-i-n-ä saa haluamani laista omelettia :/Anne-Marihttps://www.blogger.com/profile/10332170157941720238noreply@blogger.com