sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

JA SITTEN KEITTIÖHOMMIIN

AAMU-URAKKA: OMIN  PIKKUKÄTÖSIN KASATUT VITRIINITUOTTEET.
Asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja espressokone ovat tulleet ensimmäisestä päivästä lähtien työn touhussa tutuiksi. Alussa olin kuin "väärä raha", näytin kyllä samalta kuin muutkin, muttei minulla ollut mitään hajuakaan talon tavoista tai koneiden motoriikasta. Ja juuri kun olen alkanut jotain jo oppia, onkin aika siirtyä vitriinituotteiden kautta pikkuriikkiseen lounaskeittiöön.


Koska olemme Suomessa, alkaa vitriininrakennus aamutuimaan ruisleivistä. Sitten vasta täytetään leipomosta saapuneet uunituoreet siemensämpylät, focacciat ja voisarvet.


Itsepalveluvitriiniin väsätään hedelmä- ja vihersmoothiet ⤴...kreikkalaiset jogurttiannokset ja tuorepuurot.⤵


Lounaskeittiö valmistaa taukoamatta salaattiannosten täytteitä (salaattia on tarjolla aina; aamusta iltaan). Lisäksi lounasaikaan on tarjolla päivittäin vaihtuva lämminruokavaihtoehto, uuniperunat ja keitto. Perjantain erikoisuus on "perjantaiburgeri". Ravintolameiningistä poiketen tekee kahvilan kokki tarjoilijankin työt; vie ruoka-annokset asiakkaille, keräilee likaisia astioita palatessaan keittiöön...ja sillä välillä bongilappuja onkin jo kertynyt pienelle ikkunaluukulle jonoksi asti...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KERRO, KYSY, TOIVO, KOMMENTOI !