AAMU-URAKKA: OMIN PIKKUKÄTÖSIN KASATUT VITRIINITUOTTEET. |
Koska olemme Suomessa, alkaa vitriininrakennus aamutuimaan ruisleivistä. Sitten vasta täytetään leipomosta saapuneet uunituoreet siemensämpylät, focacciat ja voisarvet.
Itsepalveluvitriiniin väsätään hedelmä- ja vihersmoothiet ⤴...kreikkalaiset jogurttiannokset ja tuorepuurot.⤵
Lounaskeittiö valmistaa taukoamatta salaattiannosten täytteitä (salaattia on tarjolla aina; aamusta iltaan). Lisäksi lounasaikaan on tarjolla päivittäin vaihtuva lämminruokavaihtoehto, uuniperunat ja keitto. Perjantain erikoisuus on "perjantaiburgeri". Ravintolameiningistä poiketen tekee kahvilan kokki tarjoilijankin työt; vie ruoka-annokset asiakkaille, keräilee likaisia astioita palatessaan keittiöön...ja sillä välillä bongilappuja onkin jo kertynyt pienelle ikkunaluukulle jonoksi asti...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
KERRO, KYSY, TOIVO, KOMMENTOI !