perjantai 6. kesäkuuta 2014

MOKO MARKET&CAFE


Tällä viikolla mukavahenkisen mokomarketin rustiikkinen kahvilaravintola sai uuden ilmeen. Siis minun mielikuvissani. Tähän asti paikka on liittynyt hidastempoisiin vapaapäiviin, päiväkahvitteluun ja kiireettömin kaupunkilounaisiin. Nyt aloitin mokossa työharjoittelun; opetteluvuorossa ovat kahvilapalvelut, sekä lounas- ja annosruokien valmistus...rupeama alkoi tuorepuurosta, salaattipohjista ja jogurttiannoksista...ja sitten ilmestyivätkin ensimmäiset asiakkaat...ilman mitään kylmäharjoittelua tein tuttavuutta kassakoneen kanssa...sentään kerran kerkesin harjoitella maidon vaahdottamista, ja hups, seuraavan latten teinkin (konetta huudattaen) jo asiakkaalle.


Aamiaisaikaan kerkesin jopa rupatella, tai ainakin vaihtaa edes muutaman sanan asiakkaiden kanssa, välillä ruotsiksi ja englanniksikin. Tunnettu kahvilaravintola vetää puoleensa kaupungissa vierailevia turistejankin...japanilaiset saapuvat keskikesällä kuulemma oikein ryhmittäin.


Lähitoimistojen työntekijät ovat moko-lounaan kanta-asiakkaita. Monet hakevat lounaan take-away:na,   osa jää herkuttelemaan paikanpäälle. Lounasaikaan ravintolasalia ei enää kunnolla tunnista...eikä tiskin takaa näy juuri muuta kuin ulko-ovelta kassalle kiemurteleva loputon jono.


2 kommenttia:

  1. Wooooooowwww, millon oot ens viikolla duunissa, tuun moikkaamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anonyymi, kuka sitten oletkin, koko ensi viikon olen lauantaita lukuunottamatta mokossa, välillä illassa, välillä aamussa, mutta siis lounasaikaan aina paikalla! MUTTA: siellä on hurja kiire, paitsi ruokatauolla, ja sen vietän takahuoneessa, enkä voi sinne ottaa ketään mukaan...siispä laita prive-viestiä ja sovitaan treffit jonnekin muualle........tai mennään mokoon vaikka heinäkuussa...... ;D

      Poista

KERRO, KYSY, TOIVO, KOMMENTOI !