sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

VIIMEINEN KOULUPÄIVÄ


Aivan käsittämätöntä, että koululla tapahtuva lähiopetus on nyt ohi. Opettajien = tutorien= mentorien = coachien työ on nyt tehty ja valmennusvastuu siirtyy työharjoittelupaikkojen ammattilaisille. Tästä lähtien opimme uutta tekemällä ja seuraamalla toisten tekemisiä. Tehtävät, harjoitukset, ravintolaleikit, kokeilut ja teoria, se kaikki on tästä päivästä lähtien historiaa, ja hyvä muisto vain.


Viimeisenä lähiopiskelupäivänä söimme seitsemän ruokalajin juhlapäivällisen terassilla, koulun aurinkoisella patiolla. (=parkkipailalla, roskalavan kupeessa).


Koska tämä kaikki piti ensin tietenkin valmistaa, jäi meille nautiskelemiseen aikaa jälleen hintsusti. Näissä kulisseissa olisi kyllä viihtynyt vaikka iltamyöhään.


Seitsemän ruokalajin koululounas⤴ (Ankkaa, possua, vasikkaa, tiristettyä camembertjuustoa, meloonisorbettia, sienicapuccinoa & fenkolivaahtoa. Jälkiruoka puuttuu kuvasta, valokuvaaja ei saanut enää liikautettua liipasinsormea).


"Cheers!"


"Heippaheiiii, makeaa mansikkakesää kaikille!"


Haisevalla kellarikäytävälläkin laahustaminen...viimeisenä päivänä alkoi sekin tuntua haikealta, pukkarin tyhjentämisestä nyt puhumattakaan... VOIH! Jo nyt on ikävä kotoisaa koulua, omia opettajia ja RYHMÄ RÄMÄÄ!

2 kommenttia:

  1. Teidän koulu vaikuttaa hyvältä ! Olet myös inspiroiva kirjoittaja.

    VastaaPoista
  2. Juu, anonyymi, meidän koulu on ihana ja meidän luokka vielä ihanampi! Kysyin jo luokanvalvojalta, että voisko se jättää mut luokalle, että voisin käydä koulua edes yhden lukukauden lisää....mut kuulemma ei käy...

    ja kiitos, kiva jos tunnelma välittyy sanoistakin.... :)

    VastaaPoista

KERRO, KYSY, TOIVO, KOMMENTOI !