tiistai 25. marraskuuta 2014

"YMPYRÄ SULKEUTUU"

"DIALOGUEN POIKIEN SULOINEN LÄKSIÄISKAKKU"
Juuri kun aloin tottua Tokion arkeen, onkin jo aika pakata laukut ja lennähtää takaisin kotiin. Kaksi ja puoli  kuukautta on aivan liian lyhyt aika; ei kerennyt koti-ikävä vaivata, en ehtinyt kyllästyä mihinkään, enkä  edes suuttua oikein kunnolla.

Jäin viimeisen työpäivän jälkeen uuteen kotikaupunkiini yhdeksi ylimääräiseksi viikoksi ja järjestin puutarhajuhlat. Tai siis pihapiknikin ikkunastani näkyvässä puskien ympäröimässä pihassa, missä kasvaa jotain vihreää... Ja minne pääsee vain kiipeämällä ikkunasta tai aidan yli.


Kannoimme ruokapöydän ikkunasta ulos, viritimme tietokoneen jazz-soittimeksi, koristelimme pyykkinarut led-paperilyhdyillä (kynttilät kiellettyjä), ja väsäsin sormileipiä (ruis-savulohi-kapris ja yrtti-tuorejuusto-ilmakuivattukinkku, näistä innostui naapurin musta kissakin). Juomaksi oli lämmintä glögiä ja sakea (ulkona oli +14℃)...  Jäkiruoaksi valkosuklaa-mansikoita ja vihreitä kuulia...ja tämän jälkeen mentiin syömään!


Ensmmäinen työharjotteluravintola, BISTRO DIALOGUE, tuntui sopivalta paikalta viettä viimeistä  iltaa ystävien kanssa. Pieni bistro oli juuri niin kodikas kuin muistin sen olevankin. Olimme puolelta öin paikan viimeiset asiakkaat... Valot himmennettiin ja bistron pojat kantoivat pöytään kynttilöiden koristaman läksiäiskakun. Ympyrä sulkeutui mitä herkullisimmalla tavalla. KAUNIS KIITOS ♡ DOMO ARIGATO ♡ Hieno päätös hienolle harjoittelulle, SAIKOU, MISS YOU ALREADY!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KERRO, KYSY, TOIVO, KOMMENTOI !