keskiviikko 29. toukokuuta 2013

HERKULLISIN KOULUPÄIVÄ IKINÄ


Aikuispuolella ei pidetä kevätjuhlaa eikä hoilata suvivirttä (vaikka sekin olisi kyllä aika idyllistä).  Sen sijaan köröttelimme tänään sievässä autojonossa Nuuksioon, suvivirren maisemiin, viettämään kevätlukukauden viimeistä koulupäivää.

                                                         
Tuntui kuin "ryhmä-rämä" olisi ollut erillään ikuisuuden; jälleennäkeminen maistui makealle...niin myös edellispäivänä esivalmistellut grilliherkut. Nuuksiokin tarjosi parastaan; valmiiksi pilkotut nuotiohalot, vaaleanvihreän metsämaiseman ja auringossa kimaltelevan Mustalammen. Ihan täydellinen kesän aloitus ja herkullisin koulupäivä ikinä!


Kun pojat valmistelivat hiillosta, niin tytöt...


Eikä muuten grillattu mitään makkaraa!
Ryhmä rämän piknik-menú: kanavartaita, aurajuustotäytteisiä tomaatteja, jättiravunpyrstöjä, omatekoista chilimajoneesia, tonnikalapiirakoita, lohisalaattia, tilli-kermaviilidippiä, kevätporkkanoita, maissintähkiä, parsoja, ricotta-pekoniherkkusieniä ja nokkoslettuja (koulun pihalta noukituista nokkosista), kermavaahtoa (!) ja mansikkahilloa (ja taisi siellä olla jotain lihapihvejäkin...).


☀☀☀☀Solong, huippukesää kaikille, nähdään taas elokuussa!☀☀☀☀


6 kommenttia:

 1. Aivan upeita kuvia! Vesi herahti kielelle pelkästä katselusta." Oi, jos oisin saanut olla mukana...!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi,
   oli kyllä herkullinen ja muutenkin TOSI kiva päivä, meillä oli ohikulkijoita myös kestitettävinä, ruokaa oli sellainen määrä että riitti suuremmallekin porukalle...oisit sinäkin saanut olla mukana jos olisit vaan osunut oikeeseen aikaan oikeeseen paikkaan... ;D

   Poista
 2. Kiitos kokeille: Janne, Dani, Minna ja Simon ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos kaikille kivasta päivästä! Yritetään nyt pitää kiinni siitä Suomenlinna-ideasta sitten elokuussa...

   Poista

KERRO, KYSY, TOIVO, KOMMENTOI !