lauantai 4. toukokuuta 2013

KOLMAS TOP-VIIKKO


Täällä Mrs. Munakas, aamupala-tiimin uusi virallinen vahvistus.
Tarkoituksenani on oppia yksi kokonaisuus kunnolla ja keskittyä työharjoittelun toisella puoliskolla  hotelliaamiaisen ihmeelliseen maailmaan, vielä vähän syvemmin. Lisäksi lupauduin kouluprojektiin, missä teen aiheesta perehdyttämiskansion kuvineen päivineen. Tämä kaikki tarkoittaa myös sitä, että olen itse vapaaehtoisesti sekoittanut unirytmini. Teen töitä lentokenttähotellissa, mikä on vain 15 minuutin päässä kotioveltani, ja parantelen silti aikaero-oireita päiväunilla...juurikin näin! Työvuoro alkaa tasan viideltä, mieluiten parikymmentä minuuttia aikaisemmin, ettei tule kiire, ja jotta ehdin lähinpään ohikulkevaan bussiin, herättää iphone minut joka työpävä aamukolmelta!


Rutiinit alkavat hiljalleen hahmoittua ja vaikka seitsemän ja puolen tunnin työrupeamassa onkin paljon muistettavaa, eipähän ainakaan aika käy pitkäksi. Aamupala on omituisen aikaisesta aloituksestaan huolimatta sosiaalinen tapahtuma, keittiön puolellakin; tarjoilijoiden, tiskarin ja kokkien tiimityötä parhaimmillaan.BONGIsta (tarjoilijoiden muistilista asiakkaan tilauksesta) näkyy kaikki aamiaiskeittiön bravuurit.

"Eggs over easy"⤴

"Aivan oikein-OMELETTI-ja nähty jo aiemminkin-mutta tämäkin yksilö on tehty omin käsin, ja tunteella!"⤴

Ai että mitä sitten teen vapaapäivien aamuina?
No, nukun pitkään, keitän rauhassa vihreää teetä, syön aamiaista laiskanlinnassani; riisiherkkua, fried rice Thai-style, ja vihannes-marja-smoothien...Ja niin mieluisaa kuin se arkisin onkin, en meinaa paistaa yhtä ainutta munakasta kahteen kokonaiseen päivään!

Ihanaa viikonloppua kaikille, myös teille reippaille, ketkä vietätte sen "sorvin ääressä", työmaalla !4 kommenttia:

 1. HULLUHAN SÄ OLET! VAPAAEHTOISESTI JOKA AAMU KOLMELTA YLÖS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Yhyyy-yy!" ja tänään heräsin vieläkin aikaisemmin kun jouduin kävelemään töihin, bussikuskien vetäessä ZZZ-sikeitä lakkopäivän kunniaksi... :)

   Poista
 2. Ihana kuva toi viimeinen !

  VastaaPoista

KERRO, KYSY, TOIVO, KOMMENTOI !