maanantai 13. toukokuuta 2013

TYÖMAA-TEKNIIKKAA


Aammattikeittiön apuvälineet painivat aivan toisessa sarjassa kuin kotikeittiön hyötylaitteet. Vispilä on niin suuri että sitä hädin tuskin jaksaa pitää pystyssä yhdellä kädellä ja sauvasekoitinkin on ruohonleikkurin kokoa. Hyttysvalo listisi itikat kätevästi kesämökillä ja kosketusnäyttöuuni päivittäisi mökkikeittiön nykyaikaan...(huomaatko, kesä lähestyy...mielessä häämöttävät jo mökit ja lomat ?!)

"Monsterikokoinen käsivisivispilä"




KOSKETUSNÄYTTÖUUNIn muistista löytyy aamutuimaan enemmän sanottavaa kuin omasta uneliaasta pääkopasta...

SALAMANTERI, niin kuin miehet; "ensin kuumottaa, sitten kypsyttää ja lopuksi poltat sen kanssa vielä näppisi, jos et ole KOKO AJAN varuillasi !"

"Tehotiimi", blenderi, lihamylly, monitoimikone, ja alhyllyllä; ruohonleikkurin kokoinen sauvasekoitin!

Tökinavaaja ei ole koskaan hukassa kun se on pöydän laitaan ruuvattu, kahvinkeittimen kokoinen, laite.

  Savustusrasia + sisään lastuja, alle kaasuliekki ja päälle tehotuuletin = siistiä ravintola-gourméta !

Iphone ei täysin pysy ravintolakeittiön edestakaisessa vilskeessä mukana, mutta pitää kutenkin lukua kävellyistä kilometreistä...8-tuntisen työpäivän saldo vaihtelee kiireysasteen ja asiakasluvun mukaan reilusta kahdesta kilometristä kuuteen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KERRO, KYSY, TOIVO, KOMMENTOI !